ICT palvelut

ULKOISTA ICT -PALVELUT MEILLE!

Analysoimme yrityksesi ICT-palveluita ja kerromme faktat ja käyttäjien kokemukset.

Etsimme konkreettisia parannuskeinoja ICT-palveluita, joilla:

  • Kustannustehokkuus
  • Tehostetaan liiketoimintaanne
  • Luodaan uusia liiketoimintaa kehitysmahdollisuuksia
  • Henkilöstön työviihtyvyys paranee
  • ICT-hankkeiden riskienhallinta parannus

SAAT OMA ASIANTUNTIJAVERKOSTO

Haluatko keskittyä oman liiketoimintasi kehittämiseen? Jätä ICT-palvelusi meidän huoleksemme. Ulkoistamalla ne meille, voit luottaa ICT-palvelujen toimivuuteen ja jatkuvaan kehitykseen.

SÄÄSTÄ RESUSRSSIT TYÖNTEKOON

eXpertOS ICT asiantutijat takaavat, että tietotekniset palvelut toimivat tehokkaasti. Saat käyttöösi ICT-asiantuntijat johtajineen sekä uusimmat dokumentointi-, valvonta- ja hallintatyökalut sekä korkeatasoisen asiakaspalvelun.

Kouluttautunut asiantuntijaverkosto ja luotettavat kumppanit varmistavat ensiluokkaisen kokonaisuuden, jonka räätälöimme asiakaskohtaisesti. Palvelu sopii myös yrityksille, joilla on omaa ICT-tiimi.

KETTERÄT PALVELUT MUUTTUVIIN TILANTEISIIN

Meillä on innokas halu auttaa yritystäsi ylittämään tavoitteet. Joukko innovatiivisia asiantuntijoita räätälöi teille ratkaisuja – tekniset ja kaupalliset haasteet huomioiden. Meille tärkeintä on ymmärtää, mitkä ICT-vaatimukset vastaavat parhaiten teidän liiketoimintanne tarpeita.

Asiantuntijamme auttavat liiketoimintalähtöisen ICT-strategian luomisessa ja syvällisessä ongelmanselvityksessä. Konsultoimme asiakkaitamme myös uusimmista teknisistä ratkaisuista. Rautaiset ammattilaiset rakentavat juuri teille sopivat ratkaisut.

Toimitamme palveluita lyhytkestoisia toimeksiantoina ja yhtä lailla monivuotisia kumppanuussopimuksia. Meiltä sujuvat niin tavoitteelliset työpajat kuin vaikkapa pilvipalveluiden hallittu käyttöönotto. Toimitamme palvelukokonaisuuksia, jotka tukevat tietohallintojohdon päätöksentekoa.

Siirry sivun alkuun