Työosuuskunta

Riskitöntä yhdessä yrittämistä!

eXpertOS työosuuskunnan tarkoituksena on tuottaa kilpailukykyisiä palveluja ICT-alan ja liiketoiminnan kehittämisen asiakkailleen. Työosuuskunnan tarkoituksena on tarjota jäsenilleen mahdollisuus työllistyä osuuskunnan verkoston kautta osa- tai kokoaikaisiin työsuhteisiin.

eXpertOS tarjoaa etuja jäsenten asiakkaille ja näin edistää jäsentensä työllistämistä ja hyvinvointia ja tukee yleishyödyllistä toimintaa.

Työosuuskunnan jäseneksi voidaan hyväksyä hakemuksen täyttänyt henkilö, joka sitoutuu noudattamaan osuuskunnan sääntöjä.

Uusi jäsen maksaa liittyessään kertaluontoisen liittymismaksun 99€ sekä lunastaa itselleen yhden 150€ osuuden osuuskunnasta.

Lataa eXpertOS työosuuskunnan säännöt ja toimintakuvaus seuraavista linkistä:

  1. eXpertOS osuuskunnan säännöt
  2. eXpertOS osk toimintakuvaus
  3. Työsopimuslomake
  4. Osuuskuntalaki

eXpertOStyöosuuskunta on liiketoimintaa harjoittava yritys ja työorganisaatio, joka on perustettu muodostamaan puitteet palkkatyölle johdon ja valvonnan, taloushallinnon, markkinoinnin ja asiakkuuksien hoitamisen sekä tuotannon muodossa. Työosuuskunnassa työ ja sopimukset tehdään aina osuuskunnan lukuun. Työn suorittaja on työsuhteessa osuuskuntaan, joka sopii työsuoritusten tekemisestä työn teettäjän kanssa.

Työosuuskunnan kautta tehtävä työ kartuttaa työllisyysehtoa, laskutuspalvelujen kautta tehtävä ei.

Liity jäseneksi jo tänään!

Siirry sivun alkuun