Verkkosivut

Näyttävät ja näkyvät verkkosivut!

Nykyaikaiset verkkosivut maailman suosituimmalla julkaisujärjestelmällä. WordPressin valinta verkkosivujen alustaksi antaa yrityksellenne huomattavia etuja.

WordPressin ainutlaatuisuus perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sen saavuttamaan suureen suosioon. WordPressin kehittämisestä vastaa maailman laajimmista yhteisöistä, joissa tuhannet kehittäjät ympäri maailmaa päivittävät ja kehittävät järjestelmää kaiken aikaa.

WordPress käyttäjänä pääset hyödyntämään tätä osaamista, eikä järjestelmän käytöstä tarvitse maksaa lisenssimaksuja.

Hakukoneystävällinen

Hakukoneet suosivat WordPress -alustaa ja asiakkaasi löytävät sinut nopeammin ja paremmin internetistä.

Lukuisten teemojen ja lisäosien avulla räätälöimme yrityksellesi modernit ja uniikit verkkosivut. Lisäosilla voidaan laajentaa myös verkkokaupaksi tai keskustelufoorumiksi.

Helppokäyttöinen ja responsiivinen

Sivut on helppo ylläpitää ja päivittää missä ja milloin vain ilman koodaustaitoja. Luomme yrityksellesi näyttävät ja selkeät verkkosivut, jotka mukautuvat erilaisiin päätelaitteisiin, eli näyttävät hyviltä kaikki kokoisilla näytöillä..

Helppoa ja saavutettavaa

Navigoinnin ja ulkoasun selkeys on avullamme mahdollista saavuttaa käyttäjäkokemuksen (UX)asiantuntijan avulla. Hän osaa luoda selkeitä kokonaisuuksia ja muokata sivustot myös mobiilikäyttäjän näkökulmasta selkeiksi.

Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat sellaisia, että kuka tahansa voisi niitä käyttää ja ymmärtää mitä niissä sanotaan.

Siirry sivun alkuun