Yrityspilviratkaisu

Pilvipalvelut yrityksille

Kustannustehokkaat ja joustavat pilvipalvelut yrityksille suunnitellaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Pilvipalvelut suunnitellaan muuttuvin kapasiteettia tarpeiden ja tietoturvallisuus vaatimusten mukaan.

Julkinen ja yksityinen pilvipalvelu

Julkiset pilvipalvelut tarjoavat kustannustehokkaan ja joustavan tavan hankkia kapasiteettia väliaikaisiin tai muuttuviin tarpeisiin. Julkinen pilvipalvelu mahdollistaa laskutuksen käytön mukaan, eikä kapasiteettia varata yli tarpeiden. Julkiset pilvipalvelut saa käyttöön nopeasti.

Yksityiset pilvipalvelut on yritysten tarpeisiin suunniteltuja kokonaisuuksia ja ne on suositeltava silloin, kun yrityksen kapasiteetin tarve on jatkuvasti tai ajoittain poikkeuksellisen suuri. Yksityinen pilvipalvelu suunnitellaan myös tiukkojen tietoturvavaatimusten edellyttämällä tavalla.

Pilvipalvelut ja tietoturvallisuus

Pilvipalvelut tuotettaan huippuluokan teknologioilla ja markkinoiden parhaita tuoteratkaisuja hyödyntäen. Toiminnat ovat laadukkaasti varmennettuja ja varajärjestelyitä testataan säännöllisesti, aitoja poikkeustilanteita mallintamalla. Pilvipalvelut yrityksille tuotetaan antaen jokaiselle kokonaisuudelle erittäin korkean turvallisuustakuun.

Kun käytössä on meidän pilvipalvelu, yrityksen tallennettu tieto on suomalaisen lainsäädännön piirissä. Suomalainen lainsäädäntö takaa, että pilvipalvelussa oleva tieto on turvassa myös viranomaisten urkinnalta.

Pilvipalvelut yrityksille huippuluokan palvelutasolla

Teemme kaikkien asiakkaidemme kanssa palvelutasosopimuksen (SLA, Service Level Agreement), jossa määritellään pilvipalveluille vaatimustasot. Palvelutasoa mitataan jatkuvasti erilaisilla asiakaskohtaisilla palvelutason mittareilla. Tavoitteena on tuottaa 100% SLA jokaiselle pilvipalvelun tyypille.

Pilvipalvelut mahdollistavat:

  • Helpon datan siirron pilvipalveluun – asiantuntijoidemme ydinosaamista on datojen ja palveluiden siirrot
  • Toimintavarman ympäristön kaikelle pilvipalvelussa olevalle tiedolle
  • Joustavan ja molempiin suuntiin skaalautuvan kapasiteetin
  • Läpinäkyvän käytön seurannan
Siirry sivun alkuun