Ratkaisuja

KÄYTTÖVALMIINA ICT RATKAISUJA!

eXpertOS ICT-palvelu tarjoa, nopea ja edullinen tapa hankkia sovelluspalveluja yrityksesi käyttöön. Sovelluspalvelu on täysin ylläpidetty ja toimitetaan käyttövalmiina.

GOOGLE SUITE

Suosittu Google G Suite -sovelluspaketti sisältää tehokkaan valikoiman työkaluja yrityksen viestintään ja työpäivän organisointiin.

SISÄLLÖNHALLINTAJÄRJESTELMÄ

Tarvitsetko alustan verkkosivuillesi? Meiltä saa käyttövalmis maailman suosittuin sisällönhallintajärjestelmä WordPress!

WORDPRESSIN TIETOTURVA

WordPressin tietoturva on markkinoiden paras WordPress sivujen tietoturvaratkaisu. Sovellus tarjoaa ainutlaatuisen realiaikaisen hyökkäysten seurannan.

VERKKOKAUPPA

Meiltä saat tyylikkään ja tehokkaan verkkokaupan, jossa on kaikki tarvittavat ominaisuudet liiketoimintasi tehostamiseen. Toteutamme kaikki verkkokaupa ratkaisuja avaimet käteen -periaattella Shopify, Magento, PrestaShop verkkokauppa alustoilla.

PILVIPALVELUT YRITYKSILLE

Kustannustehokkaat ja joustavat pilvipalvelut yrityksille suunnitellaan aina asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. Pilvipalvelut suunnitellaan muuttuvin kapasiteettia tarpeiden ja tietoturvallisuus vaatimusten mukaan.

Kysyy lisätietoa: Jan-Erik Finlander

Siirry sivun alkuun